Arkiv

I arkivet her finnes gammel publisert informasjon og dokumenter
Årsmelding, Protokoll og godkjent regnskap fra Årsmøte 2014
Årsmøtet ble gjennomført onsdag 23.april kl 2000 på Vingar skole.
Her finnes:
Årsmelding året 2013/2014: _rsmelding_vingar_il_2014.pdf
Årsmøte Vingar Idrettslag ble gjennomført onsdag 15.mai kl 1900 på Vingar Grendehus
På årsmøte ble årsmelding lagt frem, med regnskap og budsjett. Nedenfor finnes alle dokumenter for de som er interesserte:
Vingar J09 vant Fair Play pris
På årets Trollcup i Øyer arrangert av Øyer-Tretten IL vant Vingar J09 pris for Fair Play. Det var en stolt gjeng som mottok stor pokal som står til skue i Kiosken på Vingar. Vi gratulerer så mye for god innsats og eksemplarisk sportsånd.
Würth sponsor førstehjelpsutstyr
Würth har sponset Vingar IL med 14 komplette førstehjelpsputer med isposer til bruk i fotballagene våres. Vingar IL takker så mye for den flotte gaven som har en verdi på ca 20.000 kr.
Frisbeegolfbanen er ferdig
Søndag 16.juni 2013 ble frisbeegolfbanen ferdig oppsatt. Det går en løype med seks hull med start ved grendehuset. Håper dette er et hyggelig tilskudd til parken og at mange kommer til å bruke den. Ut å kast!
Bor banekart og mer info se: Vingar Discogolf
Salg av andelsbrev

Vingar IL har ansvar for drift og vedlikehold av lysløype, turløypenett på Kjølen og alpinbakken på Vingar.

Vingar IL disponerte en eldre løypemaskin fra 80-tallet som ikke lenger dekket det totale behovet og som i tillegg har trengt mer og mer vedlikehold. I høst begynte vi prosessen med å se på anskaffelse av ny løypemaskin. Vi søkte Sparebankstiftelsen til DnB om støtte og fikk innvilget hele 300.000 kr til kjøp av ny løypemaskin. På bakgrunn av dette var det naturlig å iverksette prosessen med å anskaffe ny maskin. Den gamle maskinen er nå avhendet og Vingar IL har i tillegg til midler fra Sparebankstiftelsen fått innvilget sponsorbidrag fra Vingrom Bygg, Glava, Nordic Crane og Visma. Vi har flere søknader ute og håper på flere positive svar.

Som et ledd i finansiering av ny maskin, har vi solgt den gamle maskinen, fått sponsorstøtte, samt eget bidrag fra Vingar IL. For å sikre den siste delen av finansieringen velger vi nå å appellere til bygdas innbyggere for private bidrag gjennom salg av andelsbrev til 500 kr per stk. Vi håper det er interesse og vilje til et ekstra bidrag for å sikre det varierte tilbudet vi har i idrettslaget.

Ved kjøp av andelsbrev så settes det inn penger på Vingar IL sin konto: 2000.23.33318. Innbetaling merkes med navn + andelskjøp. Det vil bli utstedt ett andelsbevis pr 500 kr innskudd (altså om noen bidrar med 1000 kr så utstedes to andelsbevis osv). Andelsbevis vil se ut slik ut: andelsbrev.pdf

Årets julegave

Vingar IL har fått årets julegave fra Sparebankstiftelsen. Det tikket inn et svar på en søknad i dag om en gave fra Sparebankstiftlesen på ikke mindre enn 300.000 kr!!!! Dette er en gave til støtte for utskifting av tråkkemaskin som vi sendte inn søknad på i høst. Et idrettslag som Vingar er avhengig av slike gaver for å kunne ha den maskinparken som er nødvendig for å opprettholde det brede tilbudet vi har. Vi er evig takknemmelige for denne gaven. Den skal virkelig komme til nytte. Vi takker igjen og ønsker Sparebankstiftelsen en riktig god jul og ett godt nyttår fra Vingar IL.
Se også tilsagnbrevet

Kommentarer

Bli den første til å kommentere

Gjestebok

Bli den første til å legge igjen en melding