Alpint

undefined

Sesongen mot slutten 2018

Det har vært en meget bra sesong i alpinbakken i år, og det heller mot slutten. Snøen begynner å smelte fort og sommeraktivitetene siger sakte men sikkert på. Tusen takk til alle involverte rundt alpinbakken. Vingar IL kan være stolte av å ha eget anlegg som driftes av så mange herlige personer med dugnadsånd. Tusen tusen takk igjen.
Heiskort
Familiekort gir hele familien fri adgang til bakken hele sesongen. Personkort gjelder èn person. Foreldre til de som har årskort vil bli satt opp på heisvakt.
NB! Vi ber om at alle betaler sesongkort til bankkonto 2000.23.33318 på forhånd. Når betaling er registrert vil årskort legges ned i heisbua for utlevering. (Merk giroen med: heiskort + navn).
Priser:
Familiekort (gjelder hele familien) 500 kr
Personkort (gjelder èn person) 250 kr
Dagskort alpinbakken (kjøpes i bakken) 60 kr

Tar også VIPPS i heisbua, kontoen heter Slalombakke-Vingar IL og har nummer 88076.
Husk å merke betaling av sesongkort med VIPPS, med hvem betalingen gjelder for.
Heisvaktliste
Alpintilbudet er imidlertid avhengig av de som tegner sesong kort også er med å ta noen vakter i bakken som heisfører. Det settes opp en vaktplan over foresattes vakter i bakken, og det er mulig å bytte vakter slik at tidspunktene passer for hver enkelt.

Heisvaktlisten kommer her:

Åpningstider i bakken
Mandag, tirsdag (slalåmtrening), onsdag og fredag kl 17:30-19:30 og lørdag/søndag kl 12:00-15:00.
Vi vil i år, som foregående år, tilby nybegynnerkurs og slalåmtrening tirsdager fra 18:30-19:30. Nybegynnere og viderekomne er velkommen. Nærmere informasjon kommer.
NB! ALLE under 16 år SKAL benytte hjelm.
Kuldegrense er -15 C.
Slalomtrening
Alpingruppa vil også i år ha treninger på tirsdager. Oppstart for denne aktiviteten vil vi komme tilbake til når vi kommer nærmere åpningen av bakken.
Instruktører vil være:


Vi ønsker gjerne bistand fra foreldre her også.
Opplæring
Det vil bli gitt opplæring som heisfører for alle som ikke har fått dette tidligere og dette er obligatorisk for å kunne være heisfører. Varighet 1-1,5 t en ettermiddag. Tidspunkt for opplæring av heisførere vil vi sette når vi vet når bakken åpner. Informasjon vil bli gitt via mail til den enkelte.

Kommentarer

Bli den første til å kommentere

Gjestebok

Bli den første til å legge igjen en melding