Kristin og Håkon lekene

Kristin og Håkon Lekene ble arrangert for første gang i 1995. Lekene er barnas dag hvor de skal leke og ha det moro på ski med et lite skråblikk tilbake på det som skjedde under de Olympiske Leker i 1994. Vi gjenskaper en liten bit av stemningen som var dengang.

Kompakte leker og mange aktiviteter
I 2008 ble arrangementet flyttet tilbake til Vingarparken ved Vingar skole etter mange år på Birkebeineren Skistadion. Vingarparken passer perfekt til litt mer kompakte leker med kafé, scene og lekeområdet rett ved skiløypene.

Og løypene har i god tradisjon hockey, humper, kasting i OL-ringer, slalåm, hopp og andre aktiviteter innlagt. Ei kort løype for de minste og ei lang løype for de litt større. I år er det også skiskyting for barn fra og med 3.klasse. Alt skjer på langrennski, men ta gjerne med noe å ake på. Stort lekeområdet ved slalåmbakken.

Kristin & Håkon lekene 2018
Kristin & Håkon lekene for 2018 gjennomføres søndag 18.februar i Vingarparken. Her blir det skirenn og aktiviteter, samt mulighet for kjøp av mat og drikke som før.
Har du lyst til å være med å bidra, ta kontakt med Jostein G. Moen på mobil 90506118, eller e-post josteinmoen@icloud.com

Gratis Parkering
ved Vingar skole eller ved Joker i Pinnikvegen på Vingar.

Kommentarer

Bli den første til å kommentere

Gjestebok

Bli den første til å legge igjen en melding