KLUBBEN I GRENDA SOM DRIVES
100% DUGNADSBASERT

Årsmøte Vingar IL 2020 

Årsmøte i Vingar IL gjennomføres tirsdag 17.mars kl 18:00

Detaljert innkallelse finner dere HER

Nye medlemmer ift til Rubic

Er du ikke meldt inn i som medlem i Vingar IL, kan du benytte linken under, som fører deg til innmeldinssskjema.
Kopier eller trykk på linken under:

https://app.rubic.no/Account/Signup?organizationID...


Personvernerklæring

Viktig informasjon vedr personvernerklæringen finner du her

HØSTDUGNAD FOTBALLGRUPPA 17. OKTOBER

Det er bestemt at det blir høstdugnad i fotballgruppa/Vingar IL onsdag 17.oktober kl 1730.

Det vil komme melding og lapp via skolen etter høstferien.

Følgende oppgaver gjelder:

- Ta inn nettene på målene. Disse på nr på nytt.

- Koble av vannet

- Vaske ned og ordne kiosken

- Vaske doen

- Klippe gresset rundt banen

- Diverse

Vingar 2006 representert på sonesamling

Vingar IL deltok med 4 stk spillere på årets sonesamling / uttakstreninger på Vinstra. Det var hele 65 spillere som skulle "kjempe" om en plass i troppen bestående av 20 utespillere og 4 keepere.

Det er et utrolig trangt nåløye som man må igjennom. Det ble gjennomført 3 uttakstreninger på Vinstra, før den endelige troppen ble tatt ut. Det var fantastisk å se at 65 gutter fungerte så godt sammen med medspillere, motspillere, trenere og andre ressurspersoner.

Våre gutter fra Vingar IL nådde ikke helt opp og ble ikke med videre i troppen. Men innsatsen og spillet viste at de er fult på nivå med de beste i årskullet.

Vingar IL stilte med følgende gutter:

Keeper: Oliver Bråten Lien

Midtstopper: Tobias Freiberger Slåen

Midtstopper: Ulrik Eriksen

Spiss: Sondre Hansen

TAP OG SEIER FOR A-LAGET

Nybygda - Vingar IL 3-1 (0-0) 

Målscorer Vingar: Kjæstad (straffe)

VINGAR IL - JØRSTADMOEN 4-3 (1-2)

Målscorere Vingar: Østdahl, Brenden (2), Kjæstad (straffe)

Oppsummering:

Etter at raude Håkon Gulliksrud vart familiefar og mjuk mann har vi ikkje vori så vant til å spele med ti mann. Førr laurdag såg det lenge ut som om vi endeleg skulle få prøve det att, da det av ein eller annan grunn ikkje var så attraktivt å reise oppi Nybygda ein laurdagsefta. Men heldigvis fekk vi skrapa i hop ein gjeng i siste liten, ikkje minst grunna eit spektakulært comeback av Vingars Frode Kippe; Kurt Fallingen.

Sjøl om troppen var halvtynn, spelte vi eigentlig ein brukbar kamp mot skibygda ovanfor Brumunddal. Heimelaget hadde ballen mest, men særleg i fyste omgang hadde vi fleire strålande kontringer som burde enda med mål. Dessverre var ikkje effektiviteten på topp, og i andre omgang skåra heimelaget tre mål og vi berre eitt, og det var eit heilt greitt tap.

Mot tabellgranne Jørstadmoen, klarte vi også å stable 11 mann på beina, og humørkeeper Mikalsen fekk endeleg prøve seg i si favorittrolle som hengande spiss. Det gjekk heillt greit, og vi følte heile vegen at vi var hakket betre enn militærdatanerdene frå myggland. Dessverre gav vi dei heile tida mogligheit til å få vere med i kampen, og det vart spanande heilt inn. Thomas Østdahl gav oss leiinga da han stanga inn eit strålande innlegg, men etter rot i våre bakre rekkjer, utlikna Jørstadmoen. Jon Brenden gav oss leiinga før pause, men eit daudballmål og ei strålande heading hadde plutseleg snudd kampen.

Men vi ha vore gode på å vinne tette kamper i det siste, og vi klarte å snu det nok ein gong. Fyrst utliknar Kjæstad på straffe, før Brenden får dunka inn det forløysande seiersmålet etter massivt press. Dermed tydar alt på at vi skal klare å sikre oss tredjeplassen i avdelinga - ein prestasjon vi er godt tilfredse med. Siste kampen er heime mot Ringsaker 2, søndag 30. september - vel møtt!!

(Reidar Kjæstad)

Tabell finner du her

Terminlista finner du her