Text

KLUBBEN I GRENDA SOM DRIVES

100% DUGNADSBASERT

Text


PANTEDUGNAD


Ny rekord i pantedugnaden i dag!

Det kom inn hele 10.313 kr! Fantstisk bra jobba av hele dugnadsgjengen, som bestod av barn og voksne fra 5.klasse.

Tusen takk til alle som bidro med pant!
Text


PersonvernerklæringViktig informasjon vedr personvernerklæringen finner du her!Text


HØSTDUGNAD FOTBALLGRUPPA 17. OKTOBERDet er bestemt at det blir høstdugnad i fotballgruppa/Vingar IL onsdag 17.oktober kl 1730.

Det vil komme melding og lapp via skolen etter høstferien.


Følgende oppgaver gjelder:


- Ta inn nettene på målene. Disse på nr på nytt.

- Koble av vannet

- Vaske ned og ordne kiosken

- Vaske doen

- Klippe gresset rundt banen

- Diverse
Text


Vingar 2006 representert på sonesamlingVingar IL deltok med 4 stk spillere på årets sonesamling / uttakstreninger på Vinstra. Det var hele 65 spillere som skulle "kjempe" om en plass i troppen bestående av 20 utespillere og 4 keepere.

Det er et utrolig trangt nåløye som man må igjennom. Det ble gjennomført 3 uttakstreninger på Vinstra, før den endelige troppen ble tatt ut. Det var fantastisk å se at 65 gutter fungerte så godt sammen med medspillere, motspillere, trenere og andre ressurspersoner.

Våre gutter fra Vingar IL nådde ikke helt opp og ble ikke med videre i troppen. Men innsatsen og spillet viste at de er fult på nivå med de beste i årskullet.

Vingar IL stilte med følgende gutter:


Keeper: Oliver Bråten Lien

Midtstopper: Tobias Freiberger Slåen

Midtstopper: Ulrik Eriksen

Spiss: Sondre Hansen

 


Text

TAP OG SEIER FOR A-LAGET


Nybygda - Vingar IL 3-1 (0-0) 

Målscorer Vingar: Kjæstad (straffe)

VINGAR IL - JØRSTADMOEN 4-3 (1-2)

Målscorere Vingar: Østdahl, Brenden (2), Kjæstad (straffe)

Oppsummering:

Etter at raude Håkon Gulliksrud vart familiefar og mjuk mann har vi ikkje vori så vant til å spele med ti mann. Førr laurdag såg det lenge ut som om vi endeleg skulle få prøve det att, da det av ein eller annan grunn ikkje var så attraktivt å reise oppi Nybygda ein laurdagsefta. Men heldigvis fekk vi skrapa i hop ein gjeng i siste liten, ikkje minst grunna eit spektakulært comeback av Vingars Frode Kippe; Kurt Fallingen.

Sjøl om troppen var halvtynn, spelte vi eigentlig ein brukbar kamp mot skibygda ovanfor Brumunddal. Heimelaget hadde ballen mest, men særleg i fyste omgang hadde vi fleire strålande kontringer som burde enda med mål. Dessverre var ikkje effektiviteten på topp, og i andre omgang skåra heimelaget tre mål og vi berre eitt, og det var eit heilt greitt tap.

Mot tabellgranne Jørstadmoen, klarte vi også å stable 11 mann på beina, og humørkeeper Mikalsen fekk endeleg prøve seg i si favorittrolle som hengande spiss. Det gjekk heillt greit, og vi følte heile vegen at vi var hakket betre enn militærdatanerdene frå myggland. Dessverre gav vi dei heile tida mogligheit til å få vere med i kampen, og det vart spanande heilt inn. Thomas Østdahl gav oss leiinga da han stanga inn eit strålande innlegg, men etter rot i våre bakre rekkjer, utlikna Jørstadmoen. Jon Brenden gav oss leiinga før pause, men eit daudballmål og ei strålande heading hadde plutseleg snudd kampen.

Men vi ha vore gode på å vinne tette kamper i det siste, og vi klarte å snu det nok ein gong. Fyrst utliknar Kjæstad på straffe, før Brenden får dunka inn det forløysande seiersmålet etter massivt press. Dermed tydar alt på at vi skal klare å sikre oss tredjeplassen i avdelinga - ein prestasjon vi er godt tilfredse med. Siste kampen er heime mot Ringsaker 2, søndag 30. september - vel møtt!!


(Reidar Kjæstad)


Tabell finner du her!

Terminlista finner du her!Image
Text

Kontakt oss


Vingar idrettslag


92013780


Org nr: 971 298 189 

Form2
Navn
Please fill name field
E-post
Please fill e-mail field
Beskjed
Please fill message field
Send
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon