Kjøldilten

Det tradisjonsrike rennet Kjøldilten går på kjølen mellom Saksumdal og Lillehammer. Kjøldilten ble arrangert for første gang i 1964. Rinna IL og Vingar IL er sammen om arrangementet som de første årene var et internt renn for arrangørklubbene, men som nå er et tradisjonelt turrenn. Bare ett år har det ikke vært arrangert renn og i 2014 arrangeres rennet for 50 gang hvis alt går som det skal.

Kristin & Håkon Lekene

Kristin og Håkon Lekene ble arrangert for første gang i 1995. Lekene er barnas dag hvor de skal leke og ha det moro på ski med et lite skråblikk tilbake på det som skjedde under de Olympiske Leker i 1994. Vi gjenskaper en liten bit av stemningen som var dengang.

Kompakte leker og mange aktiviteter
I 2008 ble arrangementet flyttet tilbake til Vingarparken ved Vingar skole etter mange år på Birkebeineren Skistadion. Vingarparken passer perfekt til litt mer kompakte leker med kafé, scene og lekeområdet rett ved skiløypene.

Og løypene har i god tradisjon hockey, humper, kasting i OL-ringer, slalåm, hopp og andre aktiviteter innlagt. Ei kort løype for de minste og ei lang løype for de litt større. I år er det også skiskyting for barn fra og med 3.klasse. Alt skjer på langrennski, men ta gjerne med noe å ake på. Stort lekeområdet ved slalåmbakken.

ALPINBAKKEN

Åpningstider i bakken
Mandag, tirsdag (slalåmtrening), onsdag og fredag kl 17:30-19:30 og lørdag/søndag kl 12:00-15:00.
Vi vil i år, som foregående år, tilby nybegynnerkurs og slalåmtrening tirsdager fra 18:30-19:30. Nybegynnere og viderekomne er velkommen. Nærmere informasjon kommer.
NB! ALLE under 16 år SKAL benytte hjelm.
Kuldegrense er -15 C.

Heiskort
Familiekort gir hele familien fri adgang til bakken hele sesongen. Personkort gjelder èn person. Foreldre til de som har årskort vil bli satt opp på heisvakt.

NB! Vi ber om at alle betaler sesongkort til bankkonto 2000.23.33318 på forhånd. Når betaling er registrert vil årskort legges ned i heisbua for utlevering. (Merk giroen med: heiskort + navn).

Priser:
Familiekort (gjelder hele familien) 500 kr
Personkort (gjelder èn person) 250 kr
Dagskort alpinbakken (kjøpes i bakken) 60 kr

Tar også VIPPS i heisbua, kontoen heter Slalombakke-Vingar IL og har nummer 88076.

Husk å merke betaling av sesongkort med VIPPS, med hvem betalingen gjelder for.

LANGRENN

Vingar er et idrettslag med sterke tradisjoner fra tidlige tider i vinteridrett. Vi har en nyoppdatert lysløype, fine hoppbakker, tilgang på skøytebane på skolen og, som en av de få klubbene i området, en egen alpinbakke. Det er lagt ned og legges ned mye ressurser for å kunne tilby ungene våre gode opplevelser i et godt anlegg. Vi vil derfor også gi ungene gode tilbud i forhold til det anlegget vi disponerer.